Announcement

Collapse
No announcement yet.

Add Custom Profile Fields in Postbit

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Are you using the same code as the mod here?

    Does the field name display in the postbit and then the value is missing? The code has a logic to not display empty fields.

    Comment


      #32
      Originally posted by glennrocksvb View Post
      Are you using the same code as the mod here?

      Does the field name display in the postbit and then the value is missing? The code has a logic to not display empty fields.
      Yes I am, now =) =">

      The postbits don't get displayed when they get emptied.

      Comment


        #33
        Can you post or PM a link?

        Comment


          #34
          Unfortunately, our test development forum is in our internal network. =(

          Comment


          • glennrocksvb
            glennrocksvb commented
            Editing a comment
            What's your vB version?

          • Jeremiah
            Jeremiah commented
            Editing a comment
            We're using version VB 5.3.0

          #35
          Jeremiah, I'm using 5.2.6 here and per your confirmation, the mod works here even if a field is not editable. Something might have changed in 5.3.0? Can someone with 5.3.0 using this mod reproduce the issue Jeremiah is experiencing?
          ​​​​

          Comment


            #36
            I'm running 5.2.5 and can't get the envelope image to appear next to "Send PM". According to Custom Profile Fields in Postbit Settings, the link has "send-pm-in-postbit" CSS class in case you want to style it. Where can I add the image?

            Comment


            • glennrocksvb
              glennrocksvb commented
              Editing a comment
              I updated the first post to add the CSS code for the envelope icon.

            #37
            I don't see the update on adding the CSS code for Envelope icon? Am I missing something?
            Dotti
            www.dwlz.com
            www.dwlz2.com/forum/

            Comment


            • glennrocksvb
              glennrocksvb commented
              Editing a comment
              In the first post under the "Customizations" section.

            • Dotti
              Dotti commented
              Editing a comment
              Still lost. I must be losing it. On another topic, I didn't know you updated vBulletin to latest version; I will be taking you up on that in the future.

            #38
            Originally posted by Dotti View Post
            Still lost. I must be losing it.
            You don't see this?

            Comment


            • Dotti
              Dotti commented
              Editing a comment
              Nope and I logged out and re-logged in again (was already logged in). I definately see that you have a post in the first post but nothing is there.

            #39
            Can someone else check and confirm if you can see the Customizations section in post #1 of this thread?

            Comment


            • shining
              shining commented
              Editing a comment
              Check... I can see it

            • glennrocksvb
              glennrocksvb commented
              Editing a comment
              Thanks shining for confirmation.

            • rnedelkow
              rnedelkow commented
              Editing a comment
              I can see it in Chrome. Thanks for the update, Glenn!

            #40
            Wonder why I can't see it and I'm logged in? I use Firefox.
            Dotti
            www.dwlz.com
            www.dwlz2.com/forum/

            Comment


            • glennrocksvb
              glennrocksvb commented
              Editing a comment
              Try clearing your browser cookies and cache.

            #41
            Yep, done, but still nothing.
            Dotti
            www.dwlz.com
            www.dwlz2.com/forum/

            Comment


            • glennrocksvb
              glennrocksvb commented
              Editing a comment
              Can you post a screenshot of what you're seeing in the first post?

            #42
            I'm so so sorry. I really am not crazy. But...that being said I was looking at the top of THIS page; didn't realize there were 3 pages on this thread. Again, I'm so sorry I wasted your time. I do see it on the first page. Just bought you a cup of coffee.
            Dotti
            www.dwlz.com
            www.dwlz2.com/forum/

            Comment


              #43
              Thank you!

              Comment


                #44
                Thank you Glenn. It worked great.
                Dotti
                www.dwlz.com
                www.dwlz2.com/forum/

                Comment


                  #45
                  Originally posted by glennrocksvb View Post
                  Jeremiah, I'm using 5.2.6 here and per your confirmation, the mod works here even if a field is not editable. Something might have changed in 5.3.0? Can someone with 5.3.0 using this mod reproduce the issue Jeremiah is experiencing?
                  ​​​​
                  Hi glennrocksvb, sorry for the late reply, got swamped at work =(

                  The problem was when non-editable fields by the registered users group are viewed by the administrator group. When another field (like the location and biography) are filled-in, the custom and supposed non-editable ones are emptied out. ="> Have reported this to VB support at that time. =)

                  Regards and thanks for all your help. =)

                  Comment


                  • glennrocksvb
                    glennrocksvb commented
                    Editing a comment
                    Yeah this is a profile field bug you discovered. Thanks!
                Working...
                X