Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop Links in Posts

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Still cannot reproduce the issue using the same options you are using.

    Steps 3.1 to 3.6 are not required for vB 5.5.4.

    Comment


    • elektro-kot
      elektro-kot commented
      Editing a comment
      Ok, so I understood the instructions correctly.

      Could this happen due to language settings? I use Russian.

    • glennrocksvb
      glennrocksvb commented
      Editing a comment
      I can't say without looking into it and testing it.

    #17
    Originally posted by glennrocksvb View Post
    I can't say without looking into it and testing it.
    OK. Could you take a look at the language pack, please?

    Comment


    • glennrocksvb
      glennrocksvb commented
      Editing a comment
      I can't tell by just looking at the language pack. I'd have to look at the plugin code on the server and debug it to see at which point of the code the functionality breaks.

    • elektro-kot
      elektro-kot commented
      Editing a comment
      Hi Glenn.
      Understand thanks.
      There seems to be a problem with PHP
      I checked: on my server with PHP 7.3.9 there is a problem, on the test server with PHP 7.1 mod works fine

    • glennrocksvb
      glennrocksvb commented
      Editing a comment
      Can you check the server logs for any PHP errors? Also try enabling debug mode to see if any PHP error appears on the page.

    • elektro-kot
      elektro-kot commented
      Editing a comment
      Yes, I will try and let you know the results later. Thank you

    #18
    Originally posted by glennrocksvb View Post
    Still cannot reproduce the issue
    Sorry, Glenn, I described the issue incorrectly.
    Language packs and PHP are not relevant to this issue.

    Now I understand and, I think, the problem is not with the mod, this is a problem with the advanced editor of vBulletin.

    If I manually specify BBcode, the module disable the link, but if I writed the link, then selected it and in the advanced editor clicked the BBcode icons - bold text, url ... etc, then the link is skipped.

    Please let me know if you see this problem.

    Stops link

    Click image for larger version  Name:	stoplink_1s.jpg Views:	0 Size:	55.2 KB ID:	20206

    Skips link

    Click image for larger version  Name:	stoplink_2s.jpg Views:	0 Size:	73.0 KB ID:	20207
    Click image for larger version  Name:	stoplink_3s.jpg Views:	0 Size:	71.5 KB ID:	20208
    Click image for larger version  Name:	stoplink_4s.jpg Views:	0 Size:	53.0 KB ID:	20209

    Comment


    • glennrocksvb
      glennrocksvb commented
      Editing a comment
      Thanks for providing more details. I will try it when I get home.

    • elektro-kot
      elektro-kot commented
      Editing a comment
      Thank you Glenn, I'm looking forward to your reply.
Working...
X