Announcement

Collapse
No announcement yet.

Instagram BBCode

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ForoPeru_
    replied

    Leave a comment:


  • beergeek
    replied
    Here's the much more rudimentary code I ended up using in vB4 --

    Code:
    <iframe src="{param}/embed/captioned/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

    Leave a comment:


  • beergeek
    replied
    Not getting this to work -- has the Instagram API changed? Seeing a javascript error in the console on load:
    TypeError: null is not an object (evaluating 'a.getAttribute')
    (anonymous function) — showthread.php:651:176
    Global Code — showthread.php:651:757
    amp-inabox.js:136

    That's pointing to the .getAttribute("data-nodeid") in your JS.


    Leave a comment:


  • glennrocksvb
    replied
    Glad to help!

    Leave a comment:


  • Fleet
    replied
    Originally posted by glennrocksvb View Post
    I fixed it. Check it out!
    You are the man Glenn. I greatly appreciate the help.

    Leave a comment:


  • glennrocksvb
    replied
    I fixed it. Check it out!

    Leave a comment:


  • Fleet
    replied
    Originally posted by glennrocksvb View Post
    I checked the Instagram icon image on your server and it is located at images/image_590.png

    Try setting the "Button Image" option to this path:

    Code:
    images/image_590.png
    I appreciate that Glenn. Cant get it to work. It now pops up a box where we enter the instagram embed. And when it posts the link the "[" is in the wrong place. Then when i move it it still wont post the instagram.

    ​​​​​​http://www.thepowderblues.com/forum/...est#post748050

    Leave a comment:


  • glennrocksvb
    replied
    I checked the Instagram icon image on your server and it is located at images/image_590.png

    Try setting the "Button Image" option to this path:

    Code:
    images/image_590.png

    Leave a comment:


  • Fleet
    replied
    Originally posted by glennrocksvb View Post
    Post a link to a post that contains an Instagram embed and I'll take a look why it's not working.
    I cant even get it to show up in the editor. I uninstalled it and tried to reinstall it. I must have paid you to upload the icon to the server.

    Leave a comment:


  • glennrocksvb
    replied
    Btw, when you re-install BBCodes, you have to clear system cache in AdminCP.

    Leave a comment:


  • glennrocksvb
    replied
    Post a link to a post that contains an Instagram embed and I'll take a look why it's not working.

    Leave a comment:


  • Fleet
    replied
    Yeah this stopped working for us. Uninstalled it. Reinstalled. Cant get it working.

    Leave a comment:


  • Fleet
    replied
    Test

    Leave a comment:


  • glennrocksvb
    replied
    Glad you got it working.

    Leave a comment:


  • RockStone
    replied
    Got it. It's working.

    I did two things. I deleted the BB Code then reinstalled it. It works but only when I copy the text directly from the url. I didn't notice the clickable hyperlink issue until I tried it on my phone. Using the copy link from the Instagram app I could see the hyperlink issue and it indeed posted a blank page.

    Happy to say thank you.

    Leave a comment:

Working...
X